Beurzen

Uitnodigingen beurzen

Uit onderzoek blijkt dat er slecht gereageerd wordt op uitnodigingen. Niet vanwege desinteresse, tijdgebrek of onwil, maar simpelweg omdat men het vergeet.

De remedie is eenvoudig: wij bellen na en maken afspraken voor uw beurs, seminar, symposium of workshop. Daardoor zal de respons toenemen en heeft u een hogere opkomst! Tijdens deze telefoongesprekken kunnen wij eventuele bezwaren wegnemen of onduidelijkheden toelichten.

Wanneer de gelegenheid zich voordoet zullen wij niet nalaten om direct een afspraak te noteren. Onze alerte en zeer ervaren medewerkers weten tenslotte waar het om draait!

Opvolging beursleads

U kijkt terug op een succesvolle deelname aan een beurs. Daar zijn heel veel leads uit voortgekomen. Maar hoe kunt u deze leads nu het beste opvolgen?

Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat leads die voortkomen uit een beurs vaak niet goed opgevolgd worden. Dit kan uiteindelijk leiden tot een groot aantal gemiste opdrachtgevers. En dat zou natuurlijk jammer zijn!

TWP kan de telefonische opvolging van uw leads verzorgen en uit handen nemen. Wij houden deze geïnformeerd en geïnteresseerd en maken een afspraak accountmanager of bedrijfsleiding indien gewenst.

Dankzij deze telefonische opvolging onderhouden we zo de contacten en zult u geen opdrachtgever meer mislopen.