Wat doen wij

Bij TWP beschikken wij over jarenlange ervaring op het gebied van telefonische dienstverlening en het voeren van commerciële telefoongesprekken op verschillende niveaus. Wij zijn een organisatie met een enthousiast team, wij zijn nieuwsgierig, creatief, eigenwijs en professioneel in onze werkwijze en dat merkt de klant aan de telefoon direct. Met diezelfde inzet gaan wij ook om met obstakels die in iedere opdracht kunnen ontstaan.

TWP is bijvoorbeeld creatief in het vinden van nieuwe business contacten en langdurige relaties, is goed in het maken van o.a. bezoek-afspraken en het verzenden en opvolgen van uw bedrijfsinformatie. Daarmee ondersteunen & ontlasten wij de binnen- en buitendienst van vele organisaties in diverse branches. Wij hechten grote waarde aan het afleveren van kwaliteit en maatwerk.

In de tijd waarin we ons nu bevinden is sociale media meer en meer de norm. Denk aan alles per mail en digitale bezoekafspraken. Onze ervaring leert ons echter dat het persoonlijke contact en de gunfactor van groot belang is en blijft. In onze optiek blijft het telefonisch benaderen van nieuwe opdrachtgevers nog steeds de meest efficiënte en effectieve manier om het verschil te kunnen maken en om aan tafel te komen bij de potentiële opdrachtgever.

Daarnaast is ieders tijd schaars en willen wij u/uw medewerker goed voorbereidt en op het juiste moment bij het prospect laten aanschuiven. Het is dus belangrijk dat wij een goede gekwalificeerde afspraak maken zodat het voor beide partijen zinvol is om hierin tijd te investeren.

Graag ondersteunen wij organisaties; die waarde hechten aan het doordacht benaderen van hun nieuwe potentiële opdrachtgevers en relatiebeheer. Die bedrijven die de naam van hun organisatie hoog te houden hebben, die kwaliteit boven kwantiteit stellen en die ook mikken op een langdurig partnerschap.

Juist deze combinatie versterkt de kwaliteit.